Munkatársak képzése az I.D.S Kft-nél

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00771
Kedvezményezett neve: "I.D.S." Elektronikus Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Munkatársak képzése a "I.D.S." Elektronikus Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaságnál
A szerződött támogatás összege: 5 617 000,- Ft
A támogatás mértéke: 100 %

A projekt befejezési dátuma: 2020.07.20.

A projekt tartalmának bemutatása:
Egy vállalkozás életben nagyon fontos, hogy munkavállalói milyen képzettséggel és kompetenciával rendelkeznek, mert ez segíti előrelépésüket és a munkahelyen történő hatékony munkavégzést is. A képzés kiemelten fontos azon személyek számára, akik munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetben vannak, ugyanis számukra munkahelyváltás, illetve az előrejutás nehezebb, mint más személyek számára.
A projekt keretében a képzések meghatározása a vezetőkkel és munkavállalókkal való egyeztetés és a dolgozók kompetenciáinak felmérése után kerültek kiválasztásra, figyelembe véve a hiányosságok mellett a vállalkozás jövőbeni terveit, valamint a várható piaci változásokat.

Munkavállalóink számára elengedhetetlen az informatikai képzés, növelve ezzel a hatékonyságot, valamint ezzel felkészülnek az IPAR 4.0 rendszer bevezetésére. A kommunikáció, együttműködés és konfliktuskezelés mellett hangsúlyos szerep esik a viselkedéskultúra kialakítására is.
A fentieket figyelembe véve, az alábbi képzések kerültek megtartásra:

Asszertív kommunikációs tréning: eredményeként a munkavállalóink megtanultak hatékonyan kommunikálni, egymással és partnereinkkel, képessé váltak értelmezni a különböző kommunikációs formulákat.
Együttműködés, időgazdálkodás és konfliktuskezelés tréningünk célja az volt, hogy a szervezeten belül mind hatékonyabb együttműködés valósuljon meg, továbbá képesek legyenek a munkatársak az időgazdálkodás javítására is.
Önállóan használom az informatikai eszközömet – IKER 2. szintű képzésünk célja az volt, hogy a résztvevők képesek legyenek a képzés során használt eszközeik (PC, tablet, notebook, okostelefon, stb.) önálló működtetésére, a legfontosabb beállítási lehetőségek használatára. Képesek legyenek egyszerű szövegszerkesztési lépések felhasználásával rövid, de kerek egész szöveget (pl. rövid szöveges üzenet, rövid e-mail) szerkeszteni, tisztában legyenek a számítástechnikai eszközök hatékony használatával, a bennük rejlő lehetőségek kiaknázásával.

IPAR4.0 szemlélet és filozófiája 20 órában képzésünk célja volt, az IPAR4.0 fogalmának megismertetése és megértetése a kollégákkal, a tanult információk konstruktív beépítése a gondolkodásba és az életvitelbe, a képzésben részt vevők ipari forradalomról alkotott szemléletének formálása.

Kapcsolatfelvétel

I.D.S. Elektronikus Vagyonvédelmi Kft.
Cím: 8200 Veszprém, Almádi út 26.
GPS: N 47°08.54' E 17°91.96'
Telefonszám: +3688590990
Fax: +3688590991
Mobil: +36209708841

Térkép

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház